Köpvillkor

Senast uppdaterad: 29 September 2023

Dessa köpvillkor (“Villkor”) reglerar din användning och köp av produkter från Afia AB, organisationsnummer: 559230-8687, beläget på Furugatan 20, 75324 Uppsala, Sverige (“Företaget”, “vi”, “oss”, “vår”). Genom att genomföra ett köp på vår webbplats (https://afiagroup.se) accepterar du dessa villkor i sin helhet.

1. Allmänt

Dessa villkor gäller när du som konsument gör en beställning via vår webbplats. Avtalet är mellan dig och Afia AB. Köpvillkoren kan uppdateras och det är därför viktigt att du läser igenom dessa villkor vid varje nytt köp.

2. Beställning och Avtalsingående

Beställning görs via vår webbplats. Ett avtal om köp ingås först när vi har bekräftat din beställning och du har fått en beställningsbekräftelse från oss via e-post.

3. Priser

Alla priser är angivna i svenska kronor och är inklusive moms. Fraktkostnader kan tillkomma.

4. Betalning

Betalning kan göras via de betalningsalternativ som finns tillgängliga på webbplatsen. Vi samarbetar med betalningstjänstleverantörer som hanterar betalningen på ett säkert sätt.

5. Leverans och Frakt

Leveranstider anges på webbplatsen och i orderbekräftelsen. Om inget annat anges är leveranstiden normalt 2-5 arbetsdagar.

6. Ångerrätt och Retur

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit varan. För att utöva ångerrätten måste du meddela oss genom att använda det standardformulär för ångerrätt som finns tillgängligt på Konsumentverkets webbplats.

7. Reklamation och Garanti

Om produkten är felaktig eller har en defekt har du rätt att reklamera produkten och få en ny vara eller återbetalning. Reklamation måste göras inom skälig tid efter det att du upptäckt felet.

8. Ansvar

Företaget ansvarar inte för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten.

9. Sekretess och Personuppgifter

Vid ett köp godkänner du vår Integritetspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi respekterar din personliga integritet och tar alltid din säkerhet på största allvar.

10. Tvist

Tvister ska i första hand lösas i samförstånd efter diskussion med vår kundtjänst. Om en tvist inte kan lösas, kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden eller genom domstol.

Om du har några frågor angående dessa Köpvillkor, vänligen kontakta oss på [email protected].